Menu

Over mij

 

Van jongs af aan wilde ik verpleegkundige worden, voor mensen zorgen. Door omstandigheden koos ik een ander pad en heb ik ruim twintig jaar in de administratieve dienstverlening gewerkt.

Later werd ik mantelzorger voor mijn ouders, zorgvrijwilliger in het hospice in Goes en omdat ik gek ben op dieren heb ik ook een poosje vrijwilligerswerk gedaan in het dierenasiel. 

Mijn naam is Rianne Markwat. Ik woon in Goes, ik ben getrouwd en moeder van twee dochters. Ik vind het heerlijk om met onze hond Saar te wandelen, lekker uit te waaien op het strand en te kroelen met onze katten.

Omdat ik altijd erg ge├»nteresseerd ben geweest in mensen, en dan voornamelijk de kracht om zich aan te passen aan omstandigheden, hoe moeilijk deze ook kunnen zijn. Ook al is daar even iemand bij nodig die een stukje naast je loopt.

Toen mijn ouders een paar jaar na elkaar overleden hebben we met de familie voor een warm en passend afscheid gezorgd. Maar daarna lagen er enveloppen op de mat en moesten er allerlei beslissingen genomen worden. Een werkje waar niet iedereen voor warm loopt of toe in staat is. Enthousiast en met liefde ben ik eraan begonnen en met trots heb ik het afgemaakt. Maar ik merkte hierdoor wel dat de afhandeling na een overlijden niet altijd gemakkelijk verloopt.

 

Ervaring

Naast mijn administratieve achtergrond heb ik de opleidingen tot Uitvaartbegeleider, Begeleiding bij depressie en rouw en Social Work afgerond en vervulde ik een ondersteunende rol bij veel uitvaarten.

 

 

06 486 091 38
E-mail

 

 Lees hier mijn Privacyverklaring