Menu

Hoe ik je kan helpen

 

Vrij snel na een overlijden vallen de eerste brieven van instanties al op de deurmat. Daarna wordt gaandeweg duidelijk wat er allemaal geregeld moet worden.

Alleen al een begin maken met de administratie kan erg pittig zijn voor wie in een emotioneel zware periode is beland. Veelal sta je er alleen voor wat betreft de administratieve nasleep. De persoon die liefdevol aangeboden heeft je te helpen, is niet altijd in de gelegenheid dit te doen, moet vrij nemen van werk, heeft andere verplichtingen of woont veraf.

Als je weinig tot geen overzicht hebt, kan dit een onrustig gevoel oproepen. Ik bied je ondersteuning en samen maken we een overzichtelijk plan met betrekking tot de noodzakelijke werkzaamheden. Hierdoor weet je niet alleen beter waar je aan toe bent, maar het geeft vooral ook rust en ruimte in je hoofd. Dit vergroot de kans op een periode van 'gezonde rouw'. 

 

De afwikkeling van een nalatenschap komt veelal op jouw schouders neer. Zeker als er sprake is van een huwelijk of geregistreerd partnerschap, maar bijvoorbeeld ook wanneer beide ouders overleden zijn. Daarnaast is het mogelijk dat je zaken moet afhandelen waar je nog niet eerder mee te maken hebt gehad, bijvoorbeeld doordat je overleden partner of een ouder altijd de administratie en de financiën bijhield.

 

 


 Ik sta je graag bij, zonder tijdsdruk, zodat er ruimte en rust ontstaat om te rouwen. 


 

 

 

06 486 091 38
E-mail

 

 Lees hier mijn Privacyverklaring